donderdag 18 maart 2010

Aazaert

Wilt u weg van de drukte en in alle rust genieten van een hartelijke, gastvrije sfeer?
Uzelf culinair laten verwennen? En dit in een stijlvolle omgeving met een persoonlijke en attentvolle bediening?
Dan heten wij u van harte welkom bij 'Aazaert & Azaert'.

'Aazaert & Azaert annex' biedt u 80 luxueuze kamers, overdekt zwembad, sauna, fitness, zonnebank, dakterras en veranda, gastronomisch restaurant, sfeervolle salons, seminariefaciliteiten (max. 100 personen) en private garage.

Aazaert & Azaert profileert zich steeds meer als bestemming voor residentiële seminaries. Wij stellen u dan ook graag onze hotelaccommodatie in het algemeen en onze vergaderfaciliteiten in het bijzonder voor.

Gelegen in het centrum van Blankenberge, op 150 m van het strand en 100 m van het Casino, bieden Aazaert & Azaert annex u 80 luxueus uitgeruste kamers aan met badkamer en privaat toilet, telefoon, televisie, safe en haardroger. Voor sportieve ontspanning kunt u terecht in het overdekte zwembad, de sauna, de zonnebank, de fitnesszaal of verpoost u op het dakterras met veranda of in de sfeervolle salons. In het stijlvol restaurant laten wij u graag genieten van culinaire verwennerijen.

http://www.azaert.be

TEL: +32 050 41 15 99
FAX: +32 050 42 91 46
Hoogstraat, 25
8370 Blankenberge


Garage Hammam Hotel Kamer Massage Massagebad Meetingroom Ontbijt Parking Restaurants Sauna Seminarcenter Solarium Vergaderzalen


Geen opmerkingen: