woensdag 27 januari 2010

Restaurant Molenberg


Deze oude molenaarswoning is landelijk gelegen. Bakstenen, plavuisen en balken vormen de aantrekkingskracht van de eetzaal, edele producten op tafel in modern-klassieke stijl.
Filip Bogaert blijft een onverbeterlijke perfectionist. Met als gevolg: elk gerecht is een juweeltje. Men kan er overigens ook van genieten op het nieuwe terras van dit uitzonderlijk huis.
Genre van de keuken

klassiek Frans met moderne toets
Adres :

Kwadepoelstraat, 51
8550 Zwevegem

Telefoon :

056.75.93.97
Fax :

056.75.93.97E-mail :

rest_molenberg@hotmail.com
Site web :

www.molenbergrestaurant.be
Sluitingsdagen :

Woensdag - Zaterdagmiddag - Zondagavond
Jaarlijks verlof :

07.07 - 31.07


Restaurant Molenberg een oude molenaarswoning, bij Meesterkok Filip Bogaert bevindt zich landelijk gelegen langs de Stijn Streuvelsroute. Bakstenen, plavuisen en balken vormen de aantrekkingskracht van de eetzaal, waar enkel edele producten, in modern-klassieke stijl, worden geserveerd.
Filip Bogaert blijft een onverbeterlijke perfectionist. Met als gevolg: elk gerecht is een juweeltje. Men kan er overigens ook van genieten op het nieuwe terras van dit uitzonderlijk huis. In de "Molenberg" moet je zijn voor de Prijs = Kwaliteit verhouding en zijn Specialiteiten :

Langoustines uit Guilvinec, Bretoense Sint - Jakobsnootjes, Kreeftenbereidingen, Krokant gebakken kalfszwezeriken . De Wildgerechten: wilde patrijs, haas, fazant en reebok
Alle specialiteiten uiteraard volgens de seizoenen


Geen opmerkingen: