vrijdag 31 oktober 2008

Zandwegemolen

oude oostendse steenweg 91-93, 8000 brugge map
B - West-Vlaanderen
T:050 315858
F:050 315944
M:0475200385

Zandwegemolen
Beste bezoeker,

Graag heten wij u welkom op onze webstek. Hier kan u informatie vinden over onze zaak en de verschillende mogelijkheden.

Zoals jullie wel weten is onze zaak gesitueerd in een geklasseerde en gerestaureerde windmolen uit 1860. De restauratiewerken werden uitgevoerd in de periode 2003 - 2005. Op 30 april 2005 werd hij officieel ingebruik genomen na de academische zitting, en op 1 mei was het de beurt voor het publiek. Alle info over dit uniek monument vindt u onder de rubriek MOLEN.

In ons restaurant kunt u terecht voor een snelle 3-gangen dagschotel, een verzorgde betaalbare zakenlunch of voor een verfijnd diner. Kleurrijk, smaakvol en met respect voor de creatieve gastronomie worden de gerechten uitgedacht. Een wijnassortiment en een vlotte bediening vervolmaken het culinair genieten.
Een swingend huwelijksfeest, een stijlvolle receptie, een familiefeest in beperkte kring of een bedrijfsfeest met vele genodigden... Binnen of in de tuin, wij maken er met onze beste zorgen en onze heerlijke creaties een verrassende gebeurtenis van. Een waaier van mogelijkheden maken van elke gelegenheid een speciale dag om nooit te vergeten.
Een presentatie van een nieuw product, een bedrijfsmeeting of een directievergadering: alles is mogelijk. Wij voorzien u van de beste service, de juiste ruimte en de nodige faciliteiten.

Steeds verzorgen wij uw feesten met de grootste service.
Kwaliteit is wat wij, Johan & Veerle Commeyne-Desoete al 12 jaar in onze 'molenzeilen" hebben.

Verder vindt U op deze site alle informatie betreffende ons restaurant en feestzaal. Consulteer daarom de knoppen info restaurant, feestzaal en molenherberg.

Wenst U persoonlijk op de hoogte gehouden te worden betreffende onze arrangementen en speciale feestmenu's, kan U steeds onze nieuwsbrief aanvragen. Wekelijks sturen wij een overzicht met Dagschotels en de Zondagsmenu, en maandelijks sturen wij een overzicht met de periodieke menu's en feestmenu's. Stuur ons daarom vandaag nog mail

Veerle, Johan en het Zandwegemolen Team.

Geen opmerkingen: